Nice Corp

Nice Corp

BEMUTATKOZÁS :

Egy 2009 óta érlelődő ötletből / álomból 2012 decemberében valóság lett és megalakult a Nice Corporation !!!
Csapatunk tagjai hosszú évek óta dolgoznak a turisztika és az utas szállítás különböző területein.
Mind busszal, folyami hajóval, repülővel, és a későbbiekben vonattal is igénybe vehető teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a velünk utazók kényelme, biztonsága és az adott helyre való pontos érkezés érdekében !!!

MIÉRT ? ? ?

Évekig jártunk fesztiválozni kocsival kisebb – nagyobb társaságban, stoppal egyénileg, menetrend szerinti több átszállásos tömegközlekedési járatokkal…

ENNEK EZENNEL VÉGE !!!
Innentől a Nice Corportaion biztosítja a direkt járatokat európa legtöbb városából indulva, és menet közben felszállást biztosítva az út közben csatlakozóknak.

Másik fontos szolgáltatásunk a nemzetközi VIDÁMPARK LÁTOGATÁS, ami felüdülést jelenthet az EGÉSZ CSALÁDNAK, hogy a kisebbek se maradjanak otthon, és jól szórakozhassanak együtt.

Mindezeken felül a CSAPAT ÉPÍTÉSRE is nagy hangsúlyt fektetve közös utazásokat, pihenéseket, európa legcsodásabb területeinek, nevezetességeinek felfedezését is tervezzük majd a késő tavasz – kora nyári szezonban, hogy a pihenésnek is szenteljünk időt.

Cégünk fontosnak tartja, hogy mindenkihez a SAJÁT NYELVÉN szólhassunk, levelezhessünk, ezért csapatunk tagjai beszélnek :
– magyarul
– németül
– olaszul
– spanyolul
– osztrákul
– svédül
– horvátul
– angolul
– oroszul
– ukránul
– törökül
– szlovákul
és ez a lista csak bővülni fog !!!

Reméljük bemutatkozásunk tetszett és TE is igénybe veszed szolgáltatásaink színes palettáját !!!

Nice Corp, szárnyalj velünk !!!