Kaniraya Mandala – Csodálatos alkotások az Univerzumtól

Kaniraya Mandala – Csodálatos alkotások az Univerzumtól

Kaniraya vagyok. Személyre szabott, egyedileg kódolt gyógyító, harmonizáló, életmód javító stb. mandalákat, csakra sorozatokat és egyéb egyéni kérésre készült képeket festek, rajzolok.
Rajzaim nagy részéhez filctoll és akvarell ceruzát használok akrilpapírra, festményeimet vászonra és falemezre készítem akril festékkel.
Munkámmal nem csak a művészet egyediségét és szépségét szeretném közvetíteni a világ felé, hanem ösztönözni az embereket, hogy ne adják fel a reményt, ha Önmagukkal kell foglalkozniuk. Minden betegség gyógyítható és a gyógyír Mi Magunk (saját belső MAGunk) vagyunk. Festményeim, rajzaim mellé mindig írok levelet is, annak, aki kéri. Egy részt a ráhangolódásommal sok problémára erősen ráérzek és erre belső, energetikai megoldást is tudok javasolni, másrészt pedig: célom, hogy minden ember eljusson Önmagához, olyan közel, hogy már ő maga felismeri betegségeinek, problémáinak valós gyökereit és rájön, ezeket a gyökereket ő teremtette, s így ki is irthatja.
Egy ilyen erős mandala, vagy más festmény elkészítéséhez egy nevet és egy születési időt vagy fotót szoktam előjáróban kérni, mely nálam a ráhangolódást segíti elő. Ráhangolódás után pedig indulhat a csodálatos energetikai és művészeti munka, melynek szüleményei szemet gyönyörködtetőek és szívet melengetőek.