Flying Heads

Flying Heads

A Flying Heads két kreatív magyar lányból álló csapat, akiket az alkotás, a művészet és a divat szeretete hozott össze 2012-ben indai útjuk során. Elkezdtek együtt alkotni, közös témájuk pedig a tollból készült ékszerek lettek.
A toll, mint a szabadság, a szárnyalás szimbóluma hozza közel a természetet az általuk megalkotott kreációkkal.
Elsősorban gyűjtött madártollakkal, újra felhasznált-illetve lehulló bőrökkel, fémekkel, kristályokkal és a természet adta kincsekkel dolgoznak. Gazdag kollekciójukból mindenki megtalálhatja a stílusának, egyediségének megfelelő darabot a tribal-től a steampunk-ig, a romantikustól az alkalmi viseletig. Emellett vásárlóik saját elképzeléseit is boldogan valósítják meg.

A kiegészítõk egyedi és kézzel készített fülbevalók, fül-, fej-, haj és kalapdíszek, hajpántok, valamint nyakékek és testláncok.
A Flying Heads célul tűzte ki, hogy az alkotás szeretetét olyan formában is átadja, hogy segítségükkel az érdeklődő saját kezűleg is elkészítheti a megálmodott darabot. Ezért a lányok havi rendszerességgel rendeznek workshop-okat, ahol az ”együttalkotás” közösségi élménnyé válik.

Ha szívesen elszállnál és mindezt gyönyörűen felcicomázva, keresd Őket a https://www.facebook.com/theflyingheads oldalon!