Mi az a Psyinfo?

Egy olyan site, ami teret biztosít mindazok számára, akik a goa és psychedelic trance közösséget alkotják: beleértve mind a közönséget, mind a szolgáltatókat. Ezen a felületen egyszerre elérhetők a közeljövő eseményei, a hazai szervezésű partyk, fesztiválok, megtalálhatók a stílus elengedhetetlen kiegészítőit biztosító üzletek és manufaktúrák, továbbá minden olyan szervezet, vagy blog weboldala, ami a psy kultúrához kapcsolható. Célja, hogy egy helyen gyűjtse össze az érdeklődők számára mindazon információkat, amik segítségével ez a közösség egyszerűbben elérhetővé válik.

Ingyenes publicitás DJ-knek, szervezeteknek, bloggereknek

A Psyinfo ingyenes publicitást biztosít minden olyan előadónak és szerzőnek, aki szeretne élni a lehetőséggel, hogy egy, a goapartyk közönségét kiszolgáló portálon legyen elérhető. Bármi, ami a goa témakörébe kapcsolható – a legújabb zenéket, zenei híreket közlő, vagy goa élményvilághoz köthető blog, a közösségben, annak érdekében tevékenykedő szervezet – nyilvánosságot kap.

Mit tudunk ajánlani üzleteknek, egyéni árusoknak – ingyen – ?

A goa közösséget kiszolgáló üzletek, boltok online elérhetőségét a Psyinfo-n belül egyetlen oldal gyűjti össze. A psyinfo-n egy, általunk legyártott aloldalon jelenítjük meg mindezen adatokat. Az oldalról közvetlen linket biztosítunk a shopok weboldalára, az egyéni árusok, manufaktúrák Facebook oldalára, vagy más online értékesítő felületre, ahol jelen vannak.

Hirdetőknek

Hirdetés feltüntetése két módon lehetséges: az apróhirdetések számára külön rovat áll rendelkezésre, illetve ezen kívül lehetőség van fizetett hirdetés feltüntetésére is. A Psyinfo csapata mindezek mellett rendelésre grafikai munkát, illetve banner tervezést is vállal.